Bugun...



Togg'un sedan modeli 2025 yılında üretilecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'la ilgili sevindiren bir gelişmeyi duyurdu. Togg'un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını söyleyen Kacır, "2025'te sedan araçlar üretilmeye başlanacak." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 16-12-2023 10:15

Togg'un sedan modeli 2025 yılında üretilecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını, 2025'te de üretilmeye başlanacağını bildirdi.

SEDAN MODELİ 2024 SONUNDA TANITILACAK

Bakan Kacır, Haber Global'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Togg'un milletin ortak kazanımı olduğunu ifade eden Kacır, şu an ülke genelinde 15 binden fazla Togg'un yollarda olduğunu söyledi. Kacır, yollardaki Togg sayısının her geçen gün arttığını kaydederek, gelecek yıl bu yılın 3 misline yakın bir üretim gerçekleşeceğini anlattı.

Bu yıl sonuna kadar 20 bin aracın sahiplerine teslim edileceğini belirten Kacır, "Togg, 2024 sonunda sedan modelini kamuoyuna tanıtacak. 2025 itibarıyla Togg araçları Avrupa'ya ihraç edilmeye başlanacak. Yine 2025'te bu defa sedan araçlar üretilmeye başlanacak." ifadesini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır

Kaynak: / Ekonomi

Mehmet Fatih Kacır TOGG Üretim İhracat Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler




Kaynak: www.haberler.com

Bu haber 21 defa okunmuştur.


Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI