Bugun...



Togg yeniden dünya sahnesinde! Sürpriz konsept

Dünyanın en büyük fuarlarından CES 2023'te Türkiye'nin yerli otomobili Togg da görücüye çıktı. Togg CEO'su Gürcan Karakaş CES 2023'te açılış konuşmasını yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 06-01-2023 05:40

Togg yeniden dünya sahnesinde! Sürpriz konsept

Togg CEO'su Gürcan Karakaş şu açıklamalarda bulundu: Neden CES'teyiz? Çünkü biz kullanıcı merkezli ve küresel bir mobilite teknolojisi markasıyız. Ve CES’te tüketicilerin, dünyanın dört bir yanından gelen teknoloji şirketleriyle buluştuğu en büyük fuardayız.

Haberin Devamı

CES2022’de USECASEMobility vizyonumuzu sizlere sunduk, herkesin erişimine açık ve kullanıcı merkezli bir mobilite ekosistemi geliştireceğimizi söyledik, Konsept Akıllı Cihazımızı sunduk.

Şimdi, bir otomobilden daha fazlası olma yolculuğumuzda, nerede olduğumuzu ve geçen yıl neler başardığımızı sunmak için buradayız.

USECASE Mobility'nin yapı taşlarını dört boyutta ele alıyoruz: Akıllı cihazlar, dijital platformlar, temiz enerji çözümleri ve bu tür bir büyüme için gerekli yapılanma. Tüm bu boyutları eş zamanlı olarak gerçekleştiriyoruz.

Geçen yıl burada, CES 2022'de, konsept akıllı cihazımızı sunduk. Otomobillerin nasıl üçüncü bir yaşam alanına dönüştüğüne dair vizyonumuzu gösterdik. Bu yıl ise mobilite vizyonumuzu sunuyoruz.

Haberin Devamı

Standımızın adı "Digital Mobility Garden". Sürdürülebilir ve bağlantılı mobilitenin geleceğini keşfetmenizi sağlayacak bir deneyim. BeyondX, USECASE Mobility deneyiminin geleceğini yansıtıyor.

Gerçekliğinizi duyularınız aracılığıyla dönüştüren, sürükleyici bir hibrit deneyim sunuyoruz. Nasıl hissettiğinize bağlı olarak, Beyond X sizi o anda, size en uygun olan ortama götürüyor.

Trugo ve Siro’nun Temiz Enerji Çözümleri başlığıyla yer aldığı köşemizde, kullanıcıları sadece enerji tüketen olmaktan dönüştürüp enerjiyi üreten ve enerji döngülerini blok zinciri tabanlı bir platform üzerinden yöneten taraf olmalarını sağlayan ekosistemi anlatıyoruz.

Togg Trumore köşemizde günlük hayata dair akıllı yaşam çözümlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Trumore dijital platformu deneyimi ile ziyaretçilerimiz dijital mobilite avatarlarını oluşturabiliyor.

Trumore ile ön satış sürecinde yenilikçi ve benzersiz bir yöntemle kullanıcılarımızla buluşmaya hazırlanıyoruz.

Bu yıl 20 bin adet C-SUV akıllı cihaz teslim edeceğiz. Şubat ayında da siparişleri açarak, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız.

Haberin Devamı

Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere alacak, 2023 boyunca yenilikçi bir yaklaşımla teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler.

İlginizi ÇekebilirTOGG'a yoğun ilgi! İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktıBMW’nin paylaşımına Bakan Varank'tan yanıt

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üretilecek 2023 adet özel NFT serisini açık artırma yöntemiyle kullanıcılarımızla buluşturacağız. NFT sahipleri akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliğine sahip olacak.

“Vizyonumuz yeni kavramlar içeriyor ve bu kavramları ifade etmek için evrensel bir dile ihtiyaç var. Bu bizi dijital sanata yönlendirdi. Vizyonumuzu standımızın her alanında dijital sanatla ifade ediyoruz. Bunun için dünyada en çok tanınan 7 Türk dijital sanatçı ile çalışıyoruz.

Şimdi, mobilitede bir sonraki büyük şey nedir?

Blok zinciri, akıllı şehirlere ve net sıfır geleceğe giden yolda izlenebilirlik ve şeffaflığı mümkün kılan bir teknoloji.

Haberin Devamı

Bütünsel bir kullanıcı deneyimi ve hizmetleri sunan markalar başarılı olacak. Konfor, güvenlik ve şeffaflığın önemi artacak, güvenli, hızlı ve çevreci işlemlere ihtiyaç duyulacak.

Akıllı kontratlar aracılığıyla akıllı ekosistemleri birbirine bağlayacağız. İş ortaklarımızla birlikte akıllı şehirler için blok zinciri tabanlı bir ekosistem inşa ediyoruz. Ve mobiliteyi yeniden tanımlıyoruz.




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 100 defa okunmuştur.


Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Yükselişini sürdüren dolar 29,76'dan işlem görüyor
Kıdem tazminatı tavanı, yaşlılık ve engelli aylıkları da değişti! İşte yeni ücretler
Bakan Şimşek: Kripto varlıklara ilişkin yasal düzenlemede son aşamaya gelindi
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Limon suyu izlenimi veren ürünler yasaklanacak
AK Parti'den işçi ve Bağ-Kur emeklisine ek zam açıklaması: Oransal artışla iyileştirilecek
Hatay'daki fabrikada depolar patladı, 50 ton zeytinyağı araziye aktı
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI