Bugun...



Togg'dan dikkat çeken paylaşım! Akıllı cihazlar böyle üretiliyor!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg 29 Ekim'de görkemli bir açılış ile banttan indi. Seri üretimin başladığı fabrikadan akıllı cihazların üretim sürecine ilişkin yeni görüntüler geldi.

facebook-paylas
Tarih: 05-11-2022 04:02

Togg'dan dikkat çeken paylaşım! Akıllı cihazlar böyle üretiliyor!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla banttan indi. Erdoğan Togg'dan ilk siparişi 'kırmızı renk' tercih ederek yaptığını açıkladı.

Togg'dan yapılan yeni paylaşımda, "İnşaata başlangıç töreninden itibaren son gelişmeleri her ayın 18’inde sosyal medya hesaplarımızdan, Togg Teknoloji Kampüsümüzün son halini 7/24 HeyeCanlı Youtube kanalımızdan canlı olarak sizlere aktarmıştık.Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız." ifadeleri yer aldı.

Adım adım böyle ortaya çıktı...İşte Türkiye'nin gururu TOGG'un yolculuğu! Haberi Görüntüle

BAKAN VARANK'TAN PAYLAŞIM

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Togg'un paylaşımını alıntılayarak, "Küçük ya da büyük her işe bir kulp takmak için kendini paralayan; sevinmemek üzere ant içmiş müzmin muhalifleri ikna edebileceğini sanan Togg'un naif paylaşımı..." ifadelerini kullandı.


TOGG'DAN NİTELİKLİ FİKRİ TAPU

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, "Türkiye'nin otomobiline de son teknoloji hediye yakışırdı. Cumhurbaşkanımızın yeni nesil teknoloji Togg’un ilk siparişine istinaden oluşturulan Nitelikli Fikri Tapu'yu Cumhurbaşkanımız adına teslim aldık." paylaşımında bulundu.


"FABRİKADA HER ŞEY ROBOTİK"

Katıldığı bir canlı yayında Togg açılışına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un sınıfındaki elektrikli araçlarla fiyat konusunda rekabetçi olacağına dikkat çekmişti. Erdoğan "Togg'daki tüm mühendis, işçi ve teknisyenle bin 300 kişi fotoğraf çektirdik. Ardından fabrikayı gezdik. Fabrikada her şey robotik. Tabandan tepeye, tüm kaynak sistemleri robotik işlemlerle yapılıyor. İnsan bunu görünce iftihar ediyor. Rabbim bize nasip etti. Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. Bir elektrikli araç var. Bunu teşvik etmek sevdirmek bizim için maharet olacak" ifadelerini kullanmıştı.

TÜRKİYE'NİN RENKLERİ

Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda milli otomobilin renkleri ortaya çıkmıştı. Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer  almıştı: 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağımız doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazımız C SUV’da “Türkiye’nin Renkleri”ni sizlerle buluşturacağız.

Kampüsümüzün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi suları...

Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı…

Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını…

Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını…

Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini…

Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını, C-SUV’un dış renklerinde buluşturduk…




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 130 defa okunmuştur.


Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI