Bugun...



Gençlere bir hatla sınırlı olmak üzere aylık 10 GB internet desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada gençlere müjde verdi. Erdoğan, "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere mobil hatlarına 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, 18 yaşına giren tüm gençlere Genç Kart vereceklerini duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2023 01:53

Gençlere bir hatla sınırlı olmak üzere aylık 10 GB internet desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulunarak gençlere internet ve Genç Kart müjdesi verdi.

"12 AY BOYUNCA AYLIK ÜCRETSİZ 10 GB KOTA TANIMLIYORUZ"

Gençlere seslenen Erdoğan, "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere mobil hatlarına 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını istedikleri üç mobil şebeke operatöründen biri üzerinden kullanabilecekler." dedi.

GENÇ KART UYGULAMASI MÜJDESİ

"18 yaşına giren tüm gençlerimize Genç Kart vereceğiz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu karta sahip tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Teknoloji Politika Güncel Haberler




Kaynak: www.haberler.com

Bu haber 32 defa okunmuştur.


Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI